De omvang van uw wagenpark doet er niet toe,
wij stemmen onze bestelwagen service af op uw wensen!

De omvang van uw wagenpark maakt niet uit, wij stemmen onze bestelwagen service af op uw wensen!

De beste service voor bestelwagens

Met vestigingen in Venlo, Roermond en Eindhoven is Bedrijfswagengroep dé specialist in bestelwagen service in Zuidoost-Nederland. U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van alle merken bestelwagens. Onze werkplaatsen zijn uitgerust met de modernste diagnoseapparatuur en gereedschappen, zodat we elke bestelwagen of bestelbus kunnen uitlezen en repareren.

bedrijfswagengroep, bedrijfswagen, bestelwagen, personenwagen, bestelwagen service, onderhoud, reparatie, apk, tachograafservice, mounteur, diagnose, computer diagnostiek, motor service, brandstofsysteem service, ophanging en stuurinrichting service, trailer service, laadklep service, banden service, remmen service, tachograaf service, assen service
Bestelwagen service voor zzp’ers

De omvang van uw wagenpark maakt niet uit, wij stemmen onze bestelwagen service af op uw wensen. Zo werken we veel voor zzp’ers, die onze flexibele werkwijze weten te waarderen. Desgewenst voeren we het onderhoud aan hun bestelbus of bestelauto namelijk ’s avonds of in het weekend uit, zodat de voortgang van hun projecten niet in het gedrang komt.

Onderhoud van wagenparken

Maar ook voor wagenparkbeheerders is onze bestelwagen service een uitkomst. Zo is Bedrijfswagengroep in staat om tegen uiterst concurrerende tarieven het onderhoud en de service van het voltallige wagenpark uit te voeren. Eventueel zelfs in de vorm van een onderhoudscontract.