Bedrijfswagengroep verzorgt alle vormen van truck service tegen reële, aantrekkelijke tarieven!

Bedrijfswagengroep verzorgt alle vormen van truck service tegen reële, aantrekkelijke tarieven!

Truck service voor alle merken trucks

Van diagnose en reparatie tot onderhoud en keuringen; Bedrijfswagengroep is hét adres voor deskundige truck service. Onze vestigingen in Venlo, Roermond en Eindhoven beschikken stuk voor stuk over de juiste uitlees- en diagnoseapparatuur en gereedschappen om alle merken trucks te voorzien van de juiste service. Van DAF, MAN, Scania en Mercedes-Benz tot Renault, Iveco en Volvo; met elke truck kunt u bij ons terecht.

bedrijfswagengroep, bedrijfswagen, truck, truck service, onderhoud, reparatie, apk, tachograafservice, mounteur, diagnose, computer diagnostiek, motor service, brandstofsysteem service, ophanging en stuurinrichting service, trailer service, laadklep service, banden service, remmen service, tachograaf service, assen service
Totaaloplossing voor truck service

Bij Bedrijfswagengroep zien we truck service als een totaaloplossing. Dat betekent dat we niet alleen het reguliere onderhoud uitvoeren, maar ook eventuele modificaties. En is er een storing of een ander mankement? Dan lezen we uw truck uit voor de juiste diagnose en zorgen we ervoor dat het probleem meteen verholpen wordt. Maar denk ook aan remmentesten op onze moderne remmenbanken of het vervangen en repareren van truckbanden. Bedrijfswagengroep verzorgt alle vormen van truck service tegen reële, aantrekkelijke tarieven. 

Truck service door Bedrijfswagengroep

Bedrijfswagengroep verzorgt truck service voor wagenparken van elke omvang. Of u nu één truck hebt rijden of meerdere tientallen; we bieden altijd een oplossing op maat. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.