BEDRIJFSWAGENGROEP.
We zijn vertrouwd.

BEDRIJFSWAGENGROEP.
We zijn vertrouwd.

Onderhoudsspecialist voor bedrijfswagens

Bedrijfswagengroep is gespecialiseerd in het onderhouden, keuren en repareren van bedrijfswagens in de ruimste zin van het woord. Van trucks en trailers tot bestelwagens en bussen, alle bedrijfsvoertuigen kunt u bij ons met een gerust hart in onderhoud geven. Bedrijfswagengroep bestaat sinds 1991 en heeft drie vestigingen: Bedrijfswagens Venlo, Bedrijfswagens Eindhoven en Bedrijfswagens Roermond. Al deze locaties zijn voorzien van de modernste apparatuur en gereedschappen, zodat we alle bedrijfsauto’s en trucks kunnen uitlezen en het juiste onderhoud kunnen uitvoeren.

Jaren op de markt
0
Aantal servicecontracten
0
Werkgebied m2
0
Medewerkers
0

Onze indicatoren stijgen elk jaar!

We zijn een van de beste bedrijfswagen service organisaties op de Europese markt!

De stabiele ontwikkeling van ons bedrijf is gebaseerd op continue verbetering van de kwaliteit van de klantenservice en verbetering van de arbeidsomstandigheden van onze medewerkers.

Onderhoud van alle bedrijfsauto’s

Voor elke ondernemer bieden we een oplossing op maat. Als zzp’er kunt u uw bestelbus of vrachtwagen bijvoorbeeld bij ons laten onderhouden op een moment dat het u uitkomt, zelfs ’s avonds of in het weekend. Maar Bedrijfswagengroep werkt ook voor veel grote transportbedrijven. Via passende servicecontracten en onze uiterst flexibele werkwijze zorgen we ervoor dat alle trucks in topvorm blijven. Daarnaast weten veel wagenparkbeheerders ons te vinden. We nemen hen het onderhoud en de keuring van hun complete wagenpark uit handen, zodat hun organisatie altijd kan vertrouwen op uitstekend onderhouden vervoer.


Onderdelen, truckverhuur en 24/7 Europaservice

Voor een breed scala aan ondernemers in het zuidoosten van Nederland is Bedrijfswagengroep de aangewezen partner voor het onderhoud van hun bedrijfswagens. En ook voor truckonderdelen of verhuur bent u bij ons aan het juiste adres.
Via onze 24/7 Europaservice en ons uitgebreide netwerk van onderhoudsspecialisten door heel Europa, bent u ook over de grens verzekerd van een snelle service en reparatie.